Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat - 2020

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Besnyő Község Önkormányzata a 2020. évben is részt vesz a hátrányos szociális helyzetű, felsőoktatási intézményben tanuló hallgatók, illetőleg a felsőoktatási tanulmányokat 2020/2021. tanévtől kezdő fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatban.

Az önkormányzat felhívja a pályázók figyelmét, hogy a pályázat lebonyolítása az előző évek alapján az idei évben is elektronikus formában történik.

A pályázóknak a pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges. (Akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra.) A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.


A pályázat rögzítésének és az önkormányzatokhoz történő benyújtásának határideje: 2019. november 5.

 


A teljes pályázati kiírás letöltése: n bursa2013 001

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat "A" típusú pályázat

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat "B" típusú pályázat


További információ: www.emet.gov.hu