Baba-Mama Klub hírek

A júniusi baba-mama találkozón a legapróbbakkal is megünnepeltük a Nemzetközi Gyermeknapot. A rendezvényre most előadókat is hívtam, különlegessé téve a napot.
Vendégünk volt: Muraközy Borbála az Actavis területi képviselője, aki a bőrápolásról tartott interaktív előadást. Megismerhettük a Sudocrem alkalmazási területeit.  Borbála nagyon jó hangulatot teremtett, szívesen kérdeztek az anyukák. A tájékoztatáson felül finom péksüteményekkel, apró ajándékokkal kedveskedett a jelenlévőknek, babáknak-mamáknak egyaránt.
Második előadónk már több alkalommal járt nálunk a Baba-Mama Találkozó keretein belül, a nagyobb gyerkőcök szülei emlékezhetnek rá. Boldizsár Posta Szilvia a Hipp cég területi képviselője szívesen vállalta, hogy ismét eljön hozzánk. Csecsemő és kisdedtáplálásról, hallottunk fontos információkat, termékkóstolásra is biztosított lehetőséget. Bőrápolási termékeiket is bemutatta, szintén ki lehetett próbálni egyes készítményeiket pl: buborékfújós habfürdő, ez nagyon tetszett a kicsiknek! Szilvia sem érkezett üres kézzel és megajándékozta a gyermekeket egy szép pólóval, kiskanállal.
A Milupa cégtől is kaptunk termékkóstolót, tájékoztató anyagot, melyet mindenki hazavihetett magával.
Léhner Nikolett Gyermekjóléti Szolgálat kolléganője közbenjárására, pedig gyermekeknek való üdítőt kaptunk a rendezvény támogatására.
A Besnyői Önkormányzat, pedig mint mindig ismét gondoskodott egy kis frissítő üdítőről, csipegetni valóról, biztosította számunkra a helyet, vendégül látott bennünket.
Az előző találkozók alkalmával megmaradt egyéb termékminták, matricák, kis Ringató füzetek is kiosztásra kerültek, hogy még nagyobb örömöt szerezzünk a gyermekeknek, családoknak.
Ezúton is köszönök mindenkinek mindenféle segítséget, szponzorációt! Az előadóknak köszönöm, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel, a cégeknek, hogy ajándékokkal kedveskedtek nekünk!
Az előadások és meglepetések mellett persze volt sok játék is, új tagokat is köszönthettünk körünkben, így különösen szép volt ez a nap!
Továbbra is várunk minden 0-3 éves korú gyermeket és édesanyját a Baba-Mama Klubba minden hónap első szerdáján 9-11-ig az Önkormányzat Tanácstermébe. További információk a Baba - Mama Klub Besnyő facebook-os zárt csoportban.
Páli Szilvia védőnő és a Baba-Mama Klub tagjai