A Pöttömsziget Óvoda hírei

Május ünnepekkel teli hónap volt óvodák életében. Mindhárom csoport szívhez szóló műsorral köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat. A Méhecske és a Süni csoport az évközben tanult versekből, mesékből, énekes játékokból álló évzáró műsorralzárta le a nevelési évet.
A Maci csoportos gyerekek a ballagással egybekötött évzáró ünnepségen felnőtt lakodalmi szokásokat utánzó gyermekjátékot mutattak be, majd elbúcsúztak az óvodától.
Nagyon gyorsan elszaladt a három-négy év, amit a búcsúzó óvodásaink itt töltöttetek nálunk. Bizonyították szorgalmukat, sokat tevékenykedtek, készültek ünnepekre, jeles napokra, eseményekre. Megmutatták, hogy talpra esett, okos, bátor óvodások. Most már kinőtték a mi kis óvodánkat, az iskolába készülődnek.
„Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell, mert akit szeretünk, azt nem felejtjük el.”
Bízunk benne, hogy az iskolába induló gyerekek szeretettel gondolnak majd vissza ránk egykori óvó nénikre, dajka nénikre.
Búcsúzó óvodások névsora:
Benyovszki Áron             Molnár Liza Sára
Gábor Bence                  Molnár Milán
Gábor Benjámin János    Németh Regina
Halász Alexandra           Ősz Kende Botár
Halász Bendegúz      Patatics Bence Márk
Horváth Tamás               Rideg Viktória
Joó Anna Nikoletta         Szabados László
Kecskés Bálint              Szigeti Roland
Lakakisz Parisz             Vincze Bence

Az óvodában a hétköznapok is a gyerekekről szólnak, de minden évben eljön a gyereknaphoz kötődő Pöttömhét, amikor még több móka, játék, érdekesség várja őket. Ámultunk a bűvész műsorán, az ugrálóvárban fáradhatatlanul szökdeltek ovisaink. Kissné Bánfi Katalin vezetésével, Nagy Vivien és Kiss Tamás muzsikájára roptuk a táncot. Óriási szappanbuborékokat készítettünk, versenyjátékokat játszottunk. Reméljük, sikerült örömet okozni a gyermekeknek és sok szép élménnyel gazdagodtak.
A Pöttömhét programjait Besnyő Község Önkormányzata és a Komáromi család támogatta.