Óvodai életünkből

A rendkívüli járványhelyzet miatt az idei nevelési év rövidebbre sikeredett, alaposan átírta a mindennapokat, de a nyárra újra megtelt gyerekkacagással intézményünk.
Június 12-énszűk körben megrendezett szívet melengető eseményen búcsúztak el a nagycsoportos gyerekek az óvodától. Bizony az óvodások is megnőnek egyszer, 6-7 évesek lesznek és akármennyire is jól érezték magukat a dalos, játékos, mesés, mosolygós óvodai életben, eljön a pillanat, amikor búcsúzni kell. Az óvodai ballagás egy mérföldkő, megálló. A mi életünk is megváltozik, elvesztünk valamit, ami eddig az életünk része volt, de ahogy egy vonatúton: magunkkal visszük minden állomás emlékét, gazdagságát.
A feldíszített udvaron a Maci csoportosok verssel, tánccal, zenével, lufi felengedéssel köszöntek el kisebb társaiktól, az intézménytől az óvoda dolgozóitól. Útravalót is kaptak a ballagók: vándortarisznyát, benne apró emlékeket.

12 nagycsoportos óvodásunk mondhatja el:"Most, hogy ilyen nagy lettem, vár az iskola. Elbúcsúzom, viszlát óvoda."

Bandúr Benjámin                       László Zoé
Benyovszki Soma                      Mester Konrád Bence
Erős Amira                                Nagy-Tóth Lizett
Halász Lilla                               Ősz Hunor Becse
Jakus Konrád                            Szabó Tamara Lilla
Kovács Vincent Erik                  Sztojka Vanessza

Kedves búcsúzó ovisok! Nagyon büszkék vagyunk rátok, tudjuk, hogy az iskolában megálljátok majd a helyeteket! Bízunk benne, hogy szeretettel gondoltok majd vissza ránk, egykori óvó nénikre, dajka nénikre!

Köszönjük a Szülőknek a nevelési évben nyújtott segítséget és kellemes nyarat, jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!
Gönczölné Rákász Zsuzsanna