Óvodánk életéből

A nyári időszakban is fontos számunkra, hogy az óvodai élet színes, változatos és élményekkel teli legyen. A pihenésen kívül szinte az egész napot a szabadban töltöttük, az udvar fáinak árnyékos lombjai alatt, ahol a gyerekek kedvük szerint játszhattak, mászókázhattak, hintázhattak, labdázhattak, rajzolhattak a járdára. A homokozókban remek alkotások, homokvárak, alagutak, sütik készültek.
 
Nagy örömünkre újabb fejlesztések történtek intézményünkben a nyár folyamán Besnyő Község Önkormányzatának köszönhetően. A Süni csoportba új parketta és lambéria került, és a Méhecske csoportban is lecseréltük a lambériát. Új szekrényeket kaptunk és az ajtók újra lettek mázolva. Óvodánk és környezete az elmúlt évek fejlesztései során kívül-belül megújult, modern és ízléses lett, büszkék vagyunk rá.
A 2020/21-es nevelési évet szeptember 1-jén hagyományos keretek közt kezdjük meg. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott járványügyi intézkedési terv alapján szervezzük feladatainkat, alkotjuk szabályainkat a megelőzés érdekében.
Kérjük, hogy a gyermeket óvodába kísérő személy az óvoda épületében viseljen maszkot, továbbá a szülők, kísérők csak a legszükségesebb mértékben tartózkodjanak az óvodában! Óvodánkat kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek látogathatja.

Örömmelvárjuk szeptemberben a régi és az új óvodásainkat!

Gönczölné Rákász Zsuzsanna