Karate eredmények

Május végén három év kihagyás után ismét Fudokan Országos Karate Bajnokságot rendeztek Százhalombattán. Ezen a rendezvényen több mint 21 klub háromszázötven karatésa találkozott egymással. Az Iváncsai Kiai Shotokan Karate egyesület versenyzői közül Ignáth Panna Emese és Andrási Réka képviselték a csoportot.
Panna a 14-15 éves korosztályban, formagyakorlatban és küzdelemben bronzérmet szerzett. Az iváncsai lánynak formagyakorlatban ez volt a harmadik megmérettetése. Küzdelemben Panna jól szerepelt és meg is szerezte a dobogó harmadik fokát.
Andrási Réka a 13 éves korosztályban, formagyakorlatban és küzdelemben a negyedik helyen végzett.
Bachmann Tibor a Budai XI versenyzője és az iváncsai csoport edzője a 38-49 éves korosztályban aranyérmet szerzett és ezzel ismét megszerezte a Fudokan Bajnoki címet. Tibornak három ellenféllel kellett megküzdenie a bajnoki cím eléréséhez. Az első mérkőzés szoros volt, de végül 8:7 arányban sikerült legyőzni az ajkai versenyzőt. A második ellenfelét 4:0-ra legyőzve döntőbe jutott, ahol 9:6 győzelemmel zárult a verseny.
Gratulálunk a versenyzőknek!
 
Nyári Edzőtábor

A Fudokan Karate Szövetség második alkalommal rendezte meg  az éves edzőtáborát Kápolnásnyéken. A táborvezető ismét Dr. Nánai Ferenc 8 danos mester volt.
Tibor egyesületéből Iváncsáról, Besnyőről és Adonyból is érkeztek karatékák.
A tábor pénteki napján vizsgát tartottak, ahol a következő eredmények születek:

Andrási Réka és Müller Fanni kék övet szereztek.
Ignáth Panna Emese és Csenki Erik kiérdemelték a zöld övet.
Takács Bálint és Schrick Levente dupla csíkot szerezve megszerezték a citromsárga övet.
Andrási Liza, Vágvölgyi Bence, Borza Fanni és Nyári Bianka napsugár egy-egy csíkkal lettek gazdagabbak.

Gratulálunk minden vizsgázónak!

Iváncsai Kiai Shotokan Karate Sportegyesület