Iskolai hírek

A nyári szünet elején két helyi, napközis tábort szerveztünk a kollegákkal az önkormányzat és a szülői munkaközösség segítségével. reméljük, minden kisgyerek jól érezte magát és felejthetetlen élményekkel gazdagodott.
Megkezdtük az új tanévet, hatalmas lelkesedéssel és örömmel, hogy újra együtt lehetünk. Izgatottan és felkészülten vártuk tanulóinkat, akik, szép, tiszta, ízlésesen díszített tantermekben kezdhették meg a tanulást.
15 kis elsős kezdte meg nálunk iskolás éveit, akiket sok szeretettel köszöntöttünk a tanévnyitó ünnepségen. Ettől a tanévtől is 4 napközis csoport működik, a szerencsére, egyre megnövekvő létszám miatt. A felső tagozatosoknak pedig tanulószobát szervezünk, amelyet egyre több kisdiák vesz igénybe.
Tantestületünk szakos ellátottsága teljes, ami igen szerencsésnek mondható a jelenlegi helyzetben. Ennek köszönhetően, zökkenőmentesen tudtuk elindítani a tanévet.
A tanórákon kívül ebben a tanévben is számtalan programot szervezünk a gyerekeknek, igyekszünk idén is minden pályázati lehetőséget kihasználni, amelyekkel szélesíteni tudjuk tanulóink látókörét, miközben sok izgalmas élménnyel gazdagodnak.

Garaguly Krisztina
         int.vez.