Értesítés
  • The was a problem converting the source image.
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ladás Mikulás Találkozó - Besnyő 2022

Jobb adni, mint kapni!


Mert igaz, hogy jó érzés ajándékot kapni valakitől, de még jobb érzés látni mások arcàt örömmel telten.

A Besnyői Ladások Baráti Köre immár hagyományteremtő módon még nagyobb szeretettel rendezte meg 2022. december 3-án immár második alkalommal Ladás Mikulás találkozóját. A lelkes rendezőket az a cél vezérelte, hogy még nagyobb örömet szerezzenek az érdeklődőknek, kiváltképp a gyermekeknek. A baráti kör tagjai többször részt vesznek amatőr rally Ladás bajnokságokon, így nemcsak a helyi Ladások vettek részt a találkozón, hanem a régióból is sokan csatlakoztak szeretett járgányukkal. Ebben az évben a Piac tér adott helyszínt a rendezvénynek, ahol a gyülekeztek, majd „bejárták” a pályát a résztvevők majd felvonultak falunk utcáin. A felvonulást, bemutatót, „gumifüstölést” követően a gyermekek örömére Ladás Télapó kiosztott több mint 170 mikulás csomagot, majd élményautózás következett. Az autóztatásban résztvevők elmondták, hogy számukra is „élmény volt megélni” a gyerekek örömét – ahogyan ők fogalmazták meg – a gyerekek zabálták a műsort! A szervezők örömmel tapasztalták, hogy nemcsak a környező településekről érkeztek érdeklődők, hanem távolabbról is eljöttek a „Ladák szerelmesei”. A rendezvény népszerűségét jelezte, hogy legalább kétszer annyian voltak a programon, mint az elmúlt évben. Látványban, élményben nem volt hiány! A gyerekeknek külön jutalmakban Ladás logós ajándékokban is volt részük, hiszen az élményautózók között sorsolást is rendeztek. Valószínű sokáig beszélgetnek még társaikkal az átélt eseményekről, élményeikről. Az idén is gondoskodtak a szervezők enni- és innivalóról is, remek volt a hangosítás, fergetegesen jó hangulatban zajlott az esemény. zárásként a maradék energiák is elégetésre kerültek.
Mindezek megvalósításához kellett egy jó kis csapat, akik nagyon tudatosan megtervezték és megvalósították a rendezvényt. A program finanszírozásában nagyon sok lelkes, helyi vállalkozó, Besnyő Község Önkormányzata, illetve itt élő lakos önkéntesen vett részt. A rendőrség és polgárőrség biztosította a helyszínt. A találkozó példaértékűen bizonyította, hogy itt, Besnyőn, kis falunkban, ebben a rohanó világban működik az összefogás, hiszen egy emberként lelkesen az ügy mellé álltak a megszólítottak, számukra is egyértelmű volt, hogy jó érzés egy kis pluszt odatenni, ha ezzel sokaknak, legfőképp a gyerekeknek szerzünk örömet. Köszönet mindenkinek, aki ebben részt vett!
Egy cél vezérelt bennünket: „Egy valami kötelező csak ebben az életben, embernek maradni, emberséges embernek.”
Köszönjük a nagy létszámú érdeklődők figyelmét! Találkozzunk jövőre!
Besnyői Ladások Baráti Köre

 {gallery}foto/2022ladasmiki{/gallery}