Madárijesztő Fesztivál

A nyár utolsó, és egyik legmelegebb szombatján (amit persze a rendezvény szervezésekor még nem tudhattunk), augusztus 26-án tartottuk a második Madárijesztő Fesztivált. Az iskola udvarán délután 13.00 órától vártuk a Madárijesztő szépségversenyre készített madárijesztőket. Az idei évben 5 nagyszerű madárijesztőt neveztek be a készítők, akiknek csokival jutalmaztuk a munkáját, és ezúton is még egyszer köszönjük mindenkinek a részvételt.
14.00 órától egy fantasztikus „Állati jó állatbemutatót” láthattunk, az előadáson találkozhattunk egérrel, patkánnyal, nyesttel, görénnyel, rókával és kutyával is.
Az állatbemutatót a csodás hangú Kovácsovics Fruzsina interaktív gyerekműsora követte.
A délután folyamán volt lehetőség kipróbálni a mandalafestést, illetve sport játékok, kreatív foglalkozás, lufi hajtogató bohóc és ugrálóvár is várta az érdeklődőket.
A délután zárásaként a Eleve Live zenekar koncertjén válogatást hallhattunk mai slágerekből és a 80-as, 90-es évek pop-rock zenéiből.
A rendezvény ideje alatt önkormányzatunk frissen sült langallóval vendégelte meg a résztvevőket, illetve a Trezor Bisztró jóvoltából gyrost, üdítőt, koktélt, a 75 Zöld Bt. jóvoltából pedig büfé árut, lángost és palacsintát vásárolhattak a fesztiválozók. Csernovai Éva és csapata a lufihajtogató bohóc és az ugrálóvár mellett vattacukorral várta a vendégeket.
Köszönjük mindenkinek, aki a nagy meleg ellenére kilátogatott a rendezvényünkre, bízunk benne, hogy mindenki nagyon jól érezte magát, és, hogy jövőre még többen találkozunk a Madárijesztő Fesztiválon.